Ukategorisert

En oppfordring

I dag fyller Liberaleren ett år! Alle faste lesere vil merke at vi har benyttet dagen til å endre og forbedre Liberaleren ganske kraftig.

Dette arbeidet har vi gått til med liv og lyst, stimulert av stadig flere lesere. Den daglige nyhetskommentaren vil bli enda bedre i fremtiden og vi lover dere en ukentlig lørdagskronikk hver uke. Vi bygger opp en fast gruppe med skribenter for dette formålet.

Vi håper også dere vil like våre to nyvindinger: Et ukentlig spørsmål der våre lesere kan si sin mening om ulike politiske problemstillinger. Det blir både nyttig og spennende å finne ut hva dere egentlig mener om saker og ting. Dessuten vil vi hver uke legge ut syv nye sitater, samlet inn av vår alles kjære Jon Henrik Gilhuus. Vi er sikker på at hans sitater vil både glede og provosere.

Det er imidlertid enda større potensiale for Liberaleren. Vi vil derfor benytte dagen til å oppfordre våre lesere til å bli enda flinkere til å spre nyheten om Norges eneste liberalistiske avis. Stedet der man kan lese frihetlige nyhetskommentarer hver dag.

Så gå ut og spre info om Liberaleren til venner og kjente. Benytt mailinglister, newsgroups og andre egnede fora! På den måten kan vi utbrede våre liberale ideer enda mer effektivt i fremtiden!

Mandag vil det bli lagt ut en ny nyhetskommentar! Og tirsdag. Og onsdag. o.s.v. o.s.v. Gled dere!

Mest lest

Arrangementer