Ukategorisert

58 døde kinesere – Hvorfor?

Mens jeg har vært på ferie har en av de største sakene vært de 58 kineserne som døde i en lastebil mens de prøvde å innvandre til England. Jeg har ergret meg halvt ihjel over alle kommentarene i sakens anledning.

Skylden på ulykken legges på pengegriske bakmenn som driver med menneskesmugling. Nå skal jeg ikke gjøre disse menneskene til noen helgener, det er de neppe. Skylden må imidlertid plasseres et annet sted, nemlig på den restriktive innvandringspolitikken.

Hva gjør folk flest når de skal reise til England fra Nederland? De kjøper en billett til noen hundrelapper og reiser over trygt og avslappet. Dette er den vanlige måten å reise på, den er billig og risikofri.

Hvorfor betaler da noen 25000 kr for å sitte 60 mennesker inne i et fryselager? Rett og slett fordi de er forbudt å reise trygt og billig. De 58 kineserne er døde på grunn av den restriktive innvandringspolitikken! Dette er den klare og entydige sannheten. Dessverre har ingen sagt dette i noen kommentarer som jeg har hørt.

Hva er bakmennenes rolle i dette? De tilbyr desperate mennesker en mulighet til å omgå den elendige politikken. Dessverre er det ikke risikofritt å gjøre dette. Og jo mer de strammer til, desto dyrere og desto mer risikofull vil slik menneskesmugling bli.

Løsningen er rett og slett å åpne grensene og innføre en anstendig innvandringspolitikk.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer