Ukategorisert

Gi oss heller lavere aldersgrense

En arbeidsgruppe i Rusmiddelpolitisk råd vil ha 20 års aldersgrense for kjøp av øl og vin, melder Aftenposten.

I papirutgaven til Dagsavisen kommer det klart frem hvem som står bak, de verste formynderiske avholdsfolkene. Det vil være et langt skritt i gal retning om aldersgrensene blir hevet. 18 åringer er voksne nok til selv å bestemme over sitt liv.

Faktisk er det slik at aldersgrensene bør senkes drastisk, om de i det hele tatt bør opprettholdes. Umyndiggjøring er en dårlig strategi for å få folk til å ta ansvar og oppføre seg fornuftig!

Dessverre er det formyndere på de fleste kanter. Mennesker som gjennom pøbelstreker vil hindre folk for eksempel å selv velge hva de ønsker å spise. Sjekk bare denne linken som jeg fikk av en venn. Vanvittig!

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer