Ukategorisert

Bra med færre postkontor

I dag var det et oppslag i Lillesandsposten om at postkontoret i hjemkommunene min og et i nabobygda blir nedlagt. Deler av tjenesten blir isteden overført til en butikk som skal sørge for disse.

Det er ikke overraskende at dette blir møtt av skepsis, men endringen er faktisk positiv. Det mest åpenbare er at åpningstidende blir utvidet. Posten har i distriktene hatt ganske patetiske åpningstider. En annen er at dette faktisk kan få noen av brukerne til å skifte til Nettbank, noe som er bra. Fremtiden ligger i å betale via internett, og tradisjonelle postkontor er snart ganske gammeldags.

I tillegg er det noen som er opptatt av postfunksjonærene som mister jobben. Det er det ingen grunn til. Det er bra at disse menneskene kan få seg en mer samfunnsnyttig jobb istedenfor at de kunstig holder på i sin nåværende stilling.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer