Ukategorisert

Heksejakt på mc-mennesker

De fleste har vel fått med seg av Outlaws skal ha fest denne helgen. Det siste jeg har lest er at 15 skal bortvises. Det har utlendingsdirektoratet bestemt. Det er merkelig hvor mange offentlige etater og hvor mye av skattebetalernes penger man bruker på en liten fest.

Jeg har vanskelig til å se noen grunn til at ikke 200 motorsyklester bør få lov til å feste som de vil i en gammel låve. Nå skal de imidlertid ikke feste i låven, det har et annet offentlig organ forbudt, de må være utendørs.

Den heksejakten som drives mot motorsykkelmiljøer er skammelig. Jeg trodde det skulle være slik at mennesker skulle straffes på individuelt grunnlag etter at de har gjort noe galt, ikke forfølges på kollektivt grunnlag…

For øvrig kan vi denne helgen glede dere med at sommerferien for lørdagskronikkene er slutt.

Mest lest

Arrangementer