Ukategorisert

Hohoho!

Hohoho! Nå er pinadø helvete laust igjen! Ned i skyttergravene, folkens, for den tredje og (uansett utfall) siste norske EU-kampen begynte på mandag, i og med vedtaket i Arbeiderpartiets sentralstyre.

Av Lars Svennebye

Lederen i Norges Bondelag har allerede gitt tilsagn om finansiering av NEI-kampanjen, «Sosialdemokrater mot EU» vekkes opp fra de døde, og frontene hardner til etter samme mønster som forrige gang… og gangen før der… Også akkurat nå som vi hadde begynt å komme til hektene igjen og trodde at vi for en stakket stund skulle få konsentrere oss om å få dyrke persillen vår, i hvert fall frem til grunnlovsjubileet i 2014!

Nå har vi imidlertid intet annet valg enn å engasjere oss. I den forbindelse kan jeg opplyse at jeg i løpet av de nærmeste dagene vil ta initiativ kampanjen «Føderalister mot EU,» et løst forum av mennesker som mener at norsk EU-medlemskap vil styrke de mørke kreftene som arbeider for et «nasjonenes Europa» og være til skade for den europeiske integrasjonsprosessens videre utvikling henimot en europeisk føderasjon. Trenger EU flere slike medlemmer som Danmark? Ikke f…!!

Offisielt brevpapir er allerede under produksjon! Pressemelding følger!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer