Ukategorisert

Carl Barks RIP

I dag hadde jeg bestemt meg for hvilken kommentar jeg skulle skrive når jeg kom hjem fra jobb. Da jeg sjekket mailen, så jeg imidlertid at Carl Barks var død, og min første innskytelse var at jeg måtte huske å skrive et lite og anonymt “Carl Barks RIP” på slutten av nyhetskommentaren.

Så begynte jeg å tenke! Det er et poeng at ikke alt er politikk, politikk er bare en liten del av samfunnet, og Carl Barks innsats og effekt når det gjelder menneskelig lykke og trivsel er mye større enn noen av de politiske hendelsene i dag. Jeg bestemte meg derfor til å flytte Barks opp i overskriften!

Carl Barks er legendarisk i tegneseriekretser. Det var han som gav personlighet og kvalitet til Donald Duck. Han skapte Andeby, Onkel Skrue, B-gjengen og mye mer! Han har gledet generasjoner av tegneserielesere. Hjemme hos mine foreldre står flerfoldige Donald-bøker med Carl Barks historier. De fleste av historiene har gledet meg mer enn en gang.

Jeg vil takke Carl Barks for at han har gjort verden til en bedre plass. RIP!
For øvrig vil jeg bare nevne at Dagsavisen melder at SV kommer til å fremme et bra forslag om skille av kirke og stat i høst!

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Fransk feminist henrettetFransk feminist henrettet
    Sterk kost i feministisk manifest: forfatteren henrettet i dag efter parodi av en rettssak.
  • Keynes versus keynesianerneKeynes versus keynesianerne
    John Maynard Keynes var en økonom for depresjoner. Hans politiske forslag på 1930-tallet var ment for ekstreme forhold, og ikke som en medisin for enhver økonomiske forkjølelse, slik hans etterfølgere later til å tro.
  • 1981: Skiftet som forandret Norge1981: Skiftet som forandret Norge
    Willochregjeringen forandret Norge.