Ukategorisert

Formynderen Alvheim

I dagens VG kan vi lese en artikkel der FrPs anerkjente sosialpolitiske talsmann avslører sine verdier. Formyndermennesket trer frem.

Han vil forby den nye moten med kroppsskjæring. La meg sitere fra hans begrunnelse:

«-Argumentet om personlig frihet holder ikke i denne saken. Vi aksepterer ikke at folk får skade seg selv.»

Dette er ren og skjær formynderpolitikk. Det er John Alvheims oppgave å bestemme over andre menneskers kropp, det mener i hvert fall John Alvheim. Jeg vil ha meg frabedt at Alvheim legger seg borti hva jeg gjør med min kropp.

For øvrig så husker dere kanskje for en tid tilbake, at den samme Alvheim lovpriste Cuba. Les denne saken om svenske journalister som er arrestert på Cuba. Hva er det som er slagordet til Fidel og John? Sosialister i alle land, foren eder! Kvalmt!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer