Ukategorisert

Hagens største svik

Det har kanskje blitt mye kritikk av FrP den siste tiden, så jeg hadde egentlig bestemt meg for å være snill med dem den neste uken. Men så kom Hagens utspill i dag, som du kan lese om i Nettavisen… La meg sitere fra det Hagen sier når han skal begrunne at FrP nå er for distriktssubsidier til Nord-Norge:

«Vi er i en unik situasjon. Neste år skal vi ha valg … vi er et helt annet velsituert land i dag enn vi noen gang har vært i tidligere … Behovet for å kutte i overføringene er dermed langt mindre enn det har vært tidligere»

Jeg må innrømme at jeg er sjokkert! Jeg trodde i det minste man kunne stole på Hagen når det gjaldt subsidier til Nord-Norge, og fjerning av disse. Det skal altså ikke mer enn en meningsmåling om at nordnorske velgere nå liker FrP, til å forandre politikken helt. Er det neste at en meningsmåling viser økt FrP-oppslutning blant bønder, og at man dermed kan beholde landbrukssubsidier? Eller skal man ha kultursubsidier hvis kunstnere blir positive til FrP? Det knapt snakk om populisme lenger, «hor» er mer dekkende!

Det burde være unødvendig å minne Hagen om at det er skattebetalernes penger. Det er ikke mer moralsk å rappe penger fra folk i Oslo og sende dem til Nord-Norge fordi man får inn litt mer oljemilliarder enn tidligere. Jeg blir bare så utrolig indignert over Hagen at jeg knapt vet hva jeg skal skrive!

Jeg trodde aldri han skulle synke så dypt… Jeg er tydeligvis litt naiv!

Mest lest

Arrangementer