Ukategorisert

Kondomer og prostituerte i drosjer

Vi kan lese i Dagbladet at AUF-lederen i Bergen vil ha gratis kondomer i drosjene.

Hun uttrykker det så elegant: «Å få tilfredsstilt sine behov bør ikke være forbeholdt de rike».

Godt sagt! Jeg synes de stygge og feite også bør få tilfredsstilt sine behov. Drosjesjåfører bør også være pliktige til å ha sex med de passasjerene som er så uheldige at de reiser hjem alene. Selvsagt bør de få kompensasjon for dette, gratis må det være for de stakkars kåte passasjerene.

Eller kanskje AUF-lederen Edda Matthiasdottir selv bør stille opp på drosjeplassen og tilby de tykke og stygge et samleie. Det er jo ikke bare de rike som skal få tilfredsstilt behovene sine… I så fall skal jeg personlig betale for kondomene hennes.

Unnskyld at jeg gjør narr av forslaget hennes, det er bare så dumt og inkonsekvent. La oss ta det for det som det er. Et populistisk forslag laget for å komme i avisen og få oppslutning fra ungdom som synes det er kult.

Jeg synes folk som har vært på byen og drikket øl, vin og andre godsaker for hundrevis av kroner, selv kan betale en femmer eller tier for en kondom…

Mest lest

Arrangementer