Ukategorisert

Carl Ivar kommer til å sprelle

De fleste mediaoppslag om Fremskrittspartiet de siste månedene tyder på at partiet prøver å bli stuerent for å komme i regjeringsposisjon i samarbeid med andre partier.

Om alle har bitt på agnet fra Carl Ivar er ikke like sikkert. Alle ikke sosialistiske partiene på stortinget sier nei til regjeringssamarbeid, unntaket er kanskje Høyre.

I dag kom nyhetsoppslaget som kommer til å gi ledelsen i Fremskrittspartiet hodepine.

Arbeiderpartiet øker fortsatt, mens Fremskrittspartiet mister velgere. På en av målingene er Ap nå større enn Fr.p.

Ifølge en meningsmåling fra Markeds- og Mediainstituttet (MMI) får Ap 28,7 prosent, mens Carl I. Hagen og Fr.p. faller til 27,3 prosent. Regjeringspartiet øker med 3,8 prosentpoeng, mens Fr.p. faller med 4,3 prosentpoeng.

En annen måling fra Norsk Gallup viser at går Fr.p. tilbake 3 prosentpoeng, til en oppslutning på 27 prosent. Ap får 24,5 prosent i denne målingen, skriver Aftenposten.

Fortsetter denne nedgangen de neste månedene, kommer Carl Ivar til å begynne å sprelle. Da blir det fokus på saker Fremskrittspartiet er velkjent med. Det betyr råkjør mot innvandrere, kriminelle og hjelp til alle syke, eldre og funksjonshemmede som trenger det. Vidar Kleppe og Øystein Hedstrøm vil fortsatt bli roet ned av partiformannen, men fortsetter galluptallene å falle vil disse få fritt spillerom. Stakkars alle med en annerledes hudfarge. De kan få en hard vinter dersom Fremskrittspartiet sliter med oppslutningen.

Hva skal Norge med harer når vi har Carl Ivar?

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer