Ukategorisert

Bråket må gi utslag

I Fremskrittspartiet blir bråket stadig kraftigere. Det har sannsynligvis ikke vært høyere støynivå i partiet enn det er nå. Det må gi dårligere resultater på meningsmålingene. Noe som blir bekreftet i dag.

I Fremskrittspartiet blir bråket stadig kraftigere. Det har sannsynligvis ikke vært høyere støynivå i partiet enn det er nå. Det må gi dårligere resultater på meningsmålingene. Noe som blir bekreftet i dag.

Ap er Norges største parti, mens Frp, i følge VG og TV2s partibarometer, skrumper inn.

Fremskrittspartiet har en tilbakegang på 3,5 prosentpoeng til 23,5 prosentpoeng oppslutningen.

– Jeg var mentalt forberedt på en større tilbakegang, sier Carl I. Hagen til VG.

Han viser til at bråket rundt Oslo-partiet har gitt partiet en vedvarende negativ pressedekning de siste ukene.

Partibaromter desember:
– Ap: 27,5 (+3,0)
– Frp: 23,5 (-3,5)
– H: 17,5 (+0,5)
– SV: 7,5 (-2,5)
– KrF:13,0 (+2,5)
– Sp: 5,5 (+0,5)
– V: 2,5 (-1,0)

Carl I Hagen bør skjønne at prosessen han har satt igang er negativ for partiet. I tillegg er advokat Danielsen god i debattene. Han slår faktisk Hagen ned i støvlene. Det bør ikke overraske folk som har peiling på vedtektene og Fremskrittspartiets interne forhold, men for en vanlig velger må det være sjokkerende å se at Hagen blir slått i diskusjoner på radio og tv. .

Det er også merkverdig å se at de utstøtte har brukt ordet liberalisme i noen avisintervjuer. Det er lenge siden Fremskrittspartiet var en tilhenger av liberalisme og de utstøtte var de som gikk i bresjen for å avvikle ideologien i partiet, dessverre.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer