Ukategorisert

Ikke drep Kongen!

Liberaleren har i den siste tiden uttalt seg negativt om monarkiet, men det standpunktet er tatt utfra et liberalistisk utgangspunkt. Ingen liberale mennesker vil ta livet av Kongen.

I dagens aviser blir en drapstrussel mot Kong Harald omtalt.

Helt uanfektet leverte den middelaldrende mannen en lapp til gardisten utenfor Slottet. På lappen var det en drapstrussel mot Kongen.

Trusselen, som blir beskrevet som «usammenhengende», ble overlevert klokken 09.35 på nyttårsaften, men Politiets overvåkingstjeneste (POT) fikk ikke vite om forholdet før i går kveld. Et av politiets verste scenarier er at en utilregnelig person setter seg fore å skade eller drepe Kongen. Utilregneligheten gjør denne typen gjerningsmenn meget uforutsigbare og dermed vanskelig å vurdere, skriver VG.

Drapstrusler er med på å skape sympati for den det gjelder. Kongefamilien er intet unntak. De som vil fjerne monarkiet gjør seg selv en bjørnetjeneste med å komme med slike trusler. La oss håpe at påstanden om at ingen liberale mennesker har kommet med denne trusselen er riktig.

Monarkiet må bekjempes med argumentasjon og ikke med vold !

Tags:

Mest lest

Arrangementer