Ukategorisert

Carl I Hagen blir «den liberale»

Nominasjonsprosessen nærmer seg slutten i alle parti. Fortsatt er det noen fylkeslag som må avholde sine nominasjonsmøter, men tegningen av vårt nye Storting begynner å bli klar.

For liberalister ser det hele håpløst ut. Det kan komme til å bli dårlig med liberale tanker i nasjonalforsamlingen de neste 4 årene.

Carl I Hagen ligger an til å bli Stortingets mest liberale mann i neste periode. Det bør si det meste. Alle håp om legalisering av narkotika, skille kirke og stat, fjerning av verneplikten, kutt i offentlig sektor og store skattelettelser kan vi se langt etter. De politikerne som er og kommer til å bli nominert er rett og slett ikke liberale nok.

I dagens Storting er det heller ikke mange liberalister, men sammensetningen er spennende på grunn av Venstre. Det kan selvsagt bli resultatet etter neste valg også, men en må ha lov til å frykte det verste, dessverre.

Har du en mulighet til å være med å påvirke en av de nominasjonsprosessene som ennå ikke er ferdig, bør du benytte sjansen. Hvis ikke er det store muligheter for «Hedstrøm show» også den neste perioden, ønsker vi det ?

Tags:

Mest lest

Arrangementer