Ukategorisert

Klart han kan gjøre «come back»

I dag har norsk media klart å lage «skandale oppslag» om noe partiavisen til Fremskrittspartiet skrev i forrige uke. Saken er dreid til om Terje Søviknes kan komme tilbake til politikken eller ikke.

Som abonnent på Fremskritt må jeg si meg overrasket over at VG klarer å gjøre dette til en stor sak. Det er nesten utrolig at oppslaget i Fremskritt kan vinkles på denne måten.

Hvis en likevel skal ta opp hansken etter VG, er det lett å komme til en konklusjon på debatten de reiser. Terje Søviknes kan selvsagt komme tilbake i politikken dersom han ikke blir dømt for en straffbar handling. Han kan faktisk også komme tilbake dersom han blir dømt, men da vil det ta lengere tid. De aller fleste er enige om at Søviknes handlet svært dumt ved å ha sex med denne jenten. Det er det ingen tvil om. Det er likevel ikke forbudt å gjøre dumme ting. De aller fleste av oss gjør det av og til. Det trenger selvsagt ikke å være av seksuell art, men også mye annet. Det at mange av oss gjør dumme ting, er en av grunnene til at Terje Søviknes kan komme tilbake til politikken. Han kan komme tilbake som ordfører, som nestleder og kanskje som ny stortingsrepresentant. Medlemmene i Fremskrittspartiet og velgerne, altså det såkalte markede, vil avgjøre om det blir et «come back». Jeg tror et marked tillater enkelt feilgrep, og heldigvis for det. Hvem vil ha feilfrie politikere ?

Det er faktisk dette Carl I Hagen har sagt. Riktig nok med andre ord, men hvordan riksmedia klarer å vinkle dette til en sensasjon, er for meg helt utrolig.

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer