Ukategorisert

Ring inn!

«Folkeopprøret i Finnmark» markerer seg for tiden. De får masse mediaomtale og de hadde en veldig godt organisert demonstrasjon i forbindelse med statsministerens besøk i Vadsø tidligere denne uken.

Dette såkalte folkeopprøret, som helt klart vekser, men langt ifra kan kalle seg et folkeopprør for distriks-Norge ennå, ønsker særordninger for alt. Vi som bor i distriktene skal ha subsidier og skattelettelser. I tillegg ønsker de mange offentlige arbeidsplasser i distriktene, uansett nytteverdi.

Dette er en helt feil politikk, fullstendig feilslått. Denne medisinen er prøvd i Finnmark, uten særlig suksess. Skattetiltakene i tiltaksonen er riktig nok positive, men de slår urettferdig ut for resten av landet. Skal politikerne lage ordninger som ikke fungerer eller som skaper ulike konkurransevilkår ?

Denne debatten vil fortsette i lang tid fremover. Liberalister bør være med på den. Alle har muligheter til det på P1, NRK radio i morgen fra klokka 12.30. Sendingen starter klokka 13.00.

Folk i Finnmark har det bra, bedre rammevilkår enn resten av landet. På tide at folk i distriktene skaper noe selv istedenfor bare å syte !

Mest lest

Arrangementer