Ukategorisert

For dumt å kaste henne ut

Det har vært liten tvil om Norges tvilsomme innvandringspolitikk. Få land i Europa har et strengere lovverk enn vi. Finland er unntaket.

Det har vært liten tvil om Norges tvilsomme innvandringspolitikk. Få land i Europa har et strengere lovverk enn vi. Finland er unntaket.

Natalie Stand, den damen som ble kastet ut av Bigbrother for vel en uke siden, er på tur til å bli kastet ut av Norge. Hun har bodd i Norge de siste 6 årene. Hun har vært i et ekteskap, skilt, inn i et nytt og er visstnok separert i dag. Det er altså mulig å bli gift opptil flere ganger i dette landet, uten å bli regnet med som en som har ståsted i Norge. Det er betenkelig og det sier litt om vår politikk om mennesker fra andre land.

Natalie Strand har ikke gjort noe kriminelt, uten at det bør bety noe for saken. Hun har heller ikke levd av økonomisk hjelp fra det offentlige. Hun har riktig nok vært uheldig med kjærligheten, men det bør ikke være nok til å bli kastet ut av landet.

Hun fortjener ikke å bli kastet ut og jeg blir flau Norge på grunn av hennes eksempel. Det verste er at det helt sikkert finnes mange som henne, dessverre.

Litt av et land vi bor i eller hva ?

Mest lest

Arrangementer