Ukategorisert

Farvel Kleppe

I går vedtok Fremskrittspartiets sentralstyre å gi Vidar Kleppe 12 måneder suspensjon. Det er et helt ufattelig vedtak. Få har vært mer lojal mot Fremskrittspartiets ånd enn Vidar Kleppe.

Det er rart for en liberalist, som i tillegg var med på å tape kampen om Fremskrittspartiets sjel i 1994, å ta Vidar Kleppe i forsvar. Det er stor politisk avstand mellom en liberalist og Vidar Kleppe. Likevel valgte partiet på første halvdel av 90-tallet å følge den stien Kleppe og hans kamphaner fikk igjennom på Bolkesjølandsmøtet. Kleppe, Danielsen, Gundersen, Simonsen har vært svært trofast mot denne strategien. Likevel blir de jagd ut av partiet, en etter en. I går måtte Kleppe ta en pause fra partiet. Han er ikke den første i denne striden og blir ikke den siste.

En kan bare spekulere hvorfor Carl I Hagen gjennomfører denne prosessen. Det er rett og slett ikke lett å bli klok på det som foregår i hans hode. Alle er enige om at Hagen har gjort dette for å komme i regjering, men alle ting tyder på at denne prosessen faktisk virker mot sin hensikt. Hvorfor kjøre på samme bane da ?

Farvel Vidar Kleppe. Du blir ikke regnet som en Frp`er mer. Det er ikke et tap for den prinsipielle debatten i Norge, men et stort tap for demokratiet. Måten det hele har skjedd på er årsaken til det demokratiske tapet.

Hvil i fred Frp Kleppe!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer