Ukategorisert

Utrolige tall

I dag ble en ny meningsmåling offentliggjort.

Fremskrittspartiet går tilbake med 4,5 prosentpoeng til en oppslutning på 15,4 prosent i MMIs meningsmåling i mars. Det er nær en halvering fra toppnoteringene i høst.

Carl I. Hagens parti fortsetter tilbakegangen på meningsmålingene. Fr.p. går tilbake med 4,5 prosentpoeng til en oppslutning på 15,4 prosent i MMIs måling som er utført for Dagbladet og NRK, skriver Nettavisen.

Denne målingen fokuseres som negativ for Fremskrittspartiet i media. Alle fokuserer på halvering for Carl I Hagen & co.

Jeg er derimot imponert. Hvordan i all verden er det mulig å få over 15 prosent i oppslutning når det bare er krangling, slåssing, og eksklusjoner i partiet. Det er et «guds under» at 15 prosent sier de vil stemme Fremskrittspartiet. Hvorfor er det fortsatt så mange som velger Fremskrittspartiet som sitt politiske ståsted ?

Media bør derfor ikke slå det opp som en sensasjon at Fremskrittspartiet taper stemmer. En annerledes vinkling ville ha vært å ha fokus på de 15 prosentene de fortsatt har i oppslutning. Fremskrittspartiet høye oppslutning per i dag er rett og slett et mirakel!

Mest lest

Arrangementer