Ukategorisert

Støtt opp om aksjonen

I kveld arrangerer Fremskrittspartiets Ungdom og Fridemokratene i Hordaland en aksjon til støtte for stripping. Det skal deles ut løpesedler utenfor Kvarteret.

Liberaleren kan ikke gjøre annet enn å støtte aksjonen og oppfordre alle til å være med på den. Det å stå på barrikadene for stripping er en frihetssak. Det er kanskje ikke verdens viktigste sak, men det er av betydning at de som ønsker å utøve denne formen for underholdning får lov til å gjøre dette.

De som ikke liker stripping trenger ikke å se på det, men de har ingen rett til å nekte mennesker som ønsker å gjøre dette, både som aktører og tilskuere. Så lenge alt baserer seg på frihet har kvinnefronten Ottar og andre bevegelser på venstresiden, svært dårlige kort på hånden.

Lykke til og heia friheten !

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer