Ukategorisert

Søviknes viser sitt sanne ansikt

Den kjente Frp – og Os ordføreren, Terje Søviknes, viser sitt sanne ansikt. Da tenker jeg ikke på hans smak på unge jenter, men hans fremmedfrykt.

Søviknes tror Norge kan bli til et nytt Jugoslavia hvis vi slipper inn alle innvandrere som vil. Uttalelsen falt under en skoledebatt om rasisme ved Os gymnas, skriver Bergensavisen.

Den såkalte ledelsen i Fremskrittspartiet har holdt lav profil i innvandringsspørsmål, fordi Carl og co gjerne vil i regjering etter valget, men holdningene til Terje Søviknes er helt sikkert dekkende for hva ledelsen i partiet mener. Det er en skam og det er «helt på jorde» å bruke slike påstander i en debatt.

Norge blir ikke et nytt Jugoslavia hvis vi slipper flere innvandrere inn i landet. Det må være klinkende klart. Vi har en av Europa strengeste politikk på dette området og vi kan liberalisere svært mye uten at det går ut over noe som helst. Det vi skal passe oss for er å lage ulike ordninger som gir utlendinger fortrinn i forhold til nordmenn. Vi er også milevis unna å være i denne faregrensen, men ulike konkurransevilkår kan skape konflikter, selv om Jugoslavia konflikten ikke kan brukes som trussel.

Terje Søviknes, skjerp deg !

Mest lest

Arrangementer