Ukategorisert

Glad man ikke er kongelig

Det kan ikke være tvil om at liberalister vil avvikle monarkiet. De viktigste argumentene for dette er prinsipielle tanker og ideer på selve styringsformen. Mange av oss har ikke vært flink nok å se på menneskene bak fasaden.

Märtha Louise har visstnok fått nye kjæreste. Det er forfatteren Ari Behn. Han har helt klart vært borti en del ting som gjør mange nysgjerrige. Dermed kommer det et ekstra søkelys på personene bak denne institusjonen. Det enkleste hadde vært at ingen skulle bry seg om personene i kongehuset, men slik er det dessverre ikke.

All fokus på kongefamilien er umenneskelig. Det er rett og slett umenneskelig at de ikke kan ha de vennene de vil, kjærester de vil, reise hvor de vil, kle seg som de vil osv. De blir fulgt med argus øyner av pressen og en stor del av befolkningen hele tiden. Det gir menneskene bak den kongelige fasaden et voldsomt press, umenneskelig press. Ingen bør leve et slikt liv !

Menneskene bak kongehuset er en god grunn for å avvikle styringsformen. Kun på denne måten kan Harald, Sonja, Haakon Magnus, Mette Marit, Märtha og Ari få sin frihet. En frihet vi tenker for sjeldent på.

0 0 vurdering
Vurdering
Tags:
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Haugdal
Haugdal
14 years ago

det er jeg fader rullan meg ikke. skulle ønske jeg var konge, hadde vært skøy, bare for en dag også. noen møter her og der, ok, men man har en bra status da.. heh over å ut