Ukategorisert

Dette har ikke dere noe med

Politiet og barne- og familieminister Karita Bekkemellem Orheim, vil ta fra små barn mobiltelefonene. De ønsker å gjøre dette på flere måter, alt fra å sette aldersgrense til å komme med innstendig bønn til foreldrene om å ikke gi småtassene mobiltelefoner.

Som foreldre har både statsråden og den omtalte politimannen, Håvard Johnsen, lov og rett å nekte sine barn å bruke mobiltelefonen. Likevel har de ikke rett å kreve at alle andre skal ha de samme meninger og holdninger som de selv. Det må rett og slett være opp til hver enkelt familie og hver enkelt person å regulere sitt mobiltelefonbruk.

Det er lett å finne negative argumenter mot at små barn bruker mobiltelefon, men det finnes også fordeler. Nemlig bedre kommunikasjon mellom foreldre og barn. Det at de fleste foreldre kan få tak i sine håpefulle er helt klart en fordelt, sett med øyne fra en voksen. Det er likevel ikke en politikers oppgave eller politiets for den slags skyld å komme med slike argumenter. De har rett og slett ikke noe med at jeg utruster min 8-åring med mobiltelefon.

Det må være grenser for hva politikerne skal bry seg om !

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer