Ukategorisert

En spennende måling

Heller ikke Liberaleren kommer unna meningsmålingen i dag, der Høyre og Arbeiderpartiet er like store.

Høyre får en stor framgang på meningsmålingen, gjort av Norsk Gallup. Høyre har en opptur på 6 prosentpoeng, men Arbeiderpartiet har en tilbakegang på 4,5 prosentpoeng. Arbeiderpartiet tilbakegang er kanskje ikke så overraskende. En etter en av regjeringens medlemmer har dummet seg ut i det siste med utspill som er verre enn verst. Høyres framgang fortsetter, men er større en forventet.

Oppturen for Høyre vil sannsynligvis ikke fortsette. Partiet har økt sin oppslutning jevnt og trutt det siste og en eller annen gang vil denne fremgangen stoppe. I tillegg markedsføres kun skole og skatt for tiden. Det er for få saker til å bli skikkelig store. Likevel går alle tips på at Høyre vil gjøre et godt valg. Det er ingen grunn for Liberaleren å vike unna dette tipset.

Synd for liberalister at Høyre ikke er ennå mer konsekvent i sin politikk. Da kunne dette ha blitt riktig morsomt.

Dagens tips: Høyre gjør et godt valg, men blir ikke landets største parti !

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer