Ukategorisert

Vil fjerne homofili fra samfunnet

Jan Blomseth (Frp) ser helst at homofili forsvinner fra samfunnet. – Men jeg ser ingen grunn til at rettsvesenet skal få mer å gjøre ved å kriminalisere homofili, sier han.

Denne uttalelsen kommer fra en sentral Frp politiker i Tromsø. Det forteller litt om menneskesynet.

Jeg forholder meg til det naturlige og biologiske. Hva folk gjør hjemme hos seg selv, blåser jeg i. Men det er ikke riktig å formalisere homofili, sier Blomseth, ifølge Nordlys. Han er for øvrig imot at homser og lesber skal få adoptere. Han er også mot partnerskapsloven.

Det er utrolig at slike mennesker kommer i posisjoner i et parti som forsvarer liberal tenkning/liberalisme i formålsparagrafen. Alle som liberalister og folk som kjenner ideologien vet at Fremskrittspartiet ikke er et slikt alternativ. Det er likevel ikke lett å få spredd dette til alle og enhver.

Blomseth og hans likesinnede gjør skam på ordet liberal.

Dagens oppslag i Nordlys er bevis mer enn nok !

4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bare meg ;)
Bare meg ;)
17 years ago

Hvordan kan en politikerfaen uttale seg på dette området, når han ikke kjenner til problematikken mange homofile møter i hverdagen. Pga mennesker som han, gjør det homofilemennesket usikker. Skal det være slikt!?! Homofili er en livsstil som mennesket velger å leve etter. Det er ikke en synd ovenfor Kristen teologi. Man må i dette samfunnet, lære seg å leve opp til forandringene man møter med tiden og kunne respektere andre medmennesker. Skal en innsette straff for heterofile mennesker også og for det dem gjør i samfunnet? Homofile er mennesker, med en annen syn på livet og legningsforhold – det gjør… Read more »

HALLO
HALLO
15 years ago

Folk med et anti-menneskelig syn, bør ikke på noen måte få lov til å besitte en offentlig eller ledende posisjon. Homofili er slettes ikke et valg!!! Jeg har ikke valgt det! Kan sogar huske å ha blitt seksuelt tent av andre med samme kjønn hele livet. Noen – om ikke alle – av mitt livs tidligste minner kan kategoriseres som homofile. Folk som ikke har det minste innsikt i homofil eksistens har overhodet intet grunnlag, eller rett for å kunne uttale seg om noe som har med homofili å gjøre. Nå må man slutte å operere i steriotyper! Det er… Read more »

Forbanna fyr!
Forbanna fyr!
14 years ago

Det med at homofili er naturlig er et faktum, som nevnt. Man finner faktisk samme prosentandel homofile dyr som homofile mennesker. (14%) Homofobers problem er at de ikke takler at homofile liker menn. De syns det er ekkelt, men de trenger ikke tenke på hva homofile gjør på soverommet. «Hvorfor er det noen som ikke liker at andre liker noe annet?»

Tenk om verden plutselig ble snudd på hodet? Hvordan ville hetrofile taklet å bli sett på som unormale, og muligens ulovligjort?

Jul. E. Nissen
Jul. E. Nissen
14 years ago

Men der er vi jo allerede! En undersøkelse blant svensk ungdom viser at et stort antall gutter som kun har prøvd heterofil sex ble sett ned på av andre jevnaldrende på grunn av mangel på eksperimentalisme.
Jeg skulle ønske vi snart kom dithen at vi mennesker ikke var så opptatt avhva alle andre gjorde med genitaliene sine.
Men når LLH «avslører» «homorelaterte» personer, går de for langt. Kanskje skyldes homofobien OGSÅ aggressiviteten hos visse av de homofiles selvutnevnte representanter og tals … -personer.

Fra arkivet