Ukategorisert

Vil fjerne homofili fra samfunnet

Jan Blomseth (Frp) ser helst at homofili forsvinner fra samfunnet. – Men jeg ser ingen grunn til at rettsvesenet skal få mer å gjøre ved å kriminalisere homofili, sier han.

Denne uttalelsen kommer fra en sentral Frp politiker i Tromsø. Det forteller litt om menneskesynet.

Jeg forholder meg til det naturlige og biologiske. Hva folk gjør hjemme hos seg selv, blåser jeg i. Men det er ikke riktig å formalisere homofili, sier Blomseth, ifølge Nordlys. Han er for øvrig imot at homser og lesber skal få adoptere. Han er også mot partnerskapsloven.

Det er utrolig at slike mennesker kommer i posisjoner i et parti som forsvarer liberal tenkning/liberalisme i formålsparagrafen. Alle som liberalister og folk som kjenner ideologien vet at Fremskrittspartiet ikke er et slikt alternativ. Det er likevel ikke lett å få spredd dette til alle og enhver.

Blomseth og hans likesinnede gjør skam på ordet liberal.

Dagens oppslag i Nordlys er bevis mer enn nok !

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer