Ukategorisert

Endelig Sponheim

I dag startet Venstre sitt landsmøte. Det er veldig hyggelig å lese referatene til partilederens tale. Lars Sponheim tar et kraftoppgjør med maktpersoner som har støttet personer, ideologier og ideer som bryter med menneskerettighetene og står for politiske drap.

Verst går det utover den nyvalgte LO-lederen. Hun fortjener det virkelig. Gerd Liv Valla har aldri tatt ordentlig selvkritikk for det politiske synet hun stod for tidligere. Hun støttet en ideologi som har tatt livet av svært mange mennesker. Det var på tide at en norsk politiker tar opp dette temaet. Lars Sponheim traff virkelig spikeren i dag, selv om det kan diskuteres om det var smart å komme med dette nå istedenfor å markere vanlige politiske saker for partiet Venstre.

Menneskerettighetene bør være et tema som kan diskuteres. For liberalister hadde det vært en stor fordel om slike debatter kom oftere. Vi har den perfekte ideologi for slike debatter.

Derfor Sponheim, takk og fortsett i dette sporet istedenfor å bare snakke om barnehager, skoler, subsidier og distriktspolitikk. Det er mange nok av de politikerne allerede.

Tags:

Mest lest

Arrangementer