Ukategorisert

Clinton i Norge – landet står på hodet!

I dag har ekspresident Bill Clinton vært i Norge. Visstnok for å lære politikere, næringstopper og idrettsstjerner om kommunikasjon.

Dette skaper bølger. Det virker som om hele landet er oppglødd av dette besøket. Helt merkelig, fordi alt han har fått til som president kan skrives på et sigarettpapir med stor tusj. Det eneste jeg husker Bill Clinton for er sexskandaler og sigarer. Skandalene taklet han ikke spesielt bra. Derfor kan han umulig være riktig lærer i kommunikasjon.

Som politiker er Clinton langt unna en liberalist. Han er som en helt vanlig norsk politiker, altfor glad i skatter, avgifter, lover og regler. I tillegg forsvarer han proteksjonisme. Hvorfor skal en forgude en slik mann ?

Bill Clinton har visstnok lagt frem «en fempunktsplan» for en bedre verden. Sentrale punkter i denne planen er frihandel, nedrustning, mindre forskjeller mellom fattige og rike land, miljøtrusselen og satsing på helse og utdanning. Merkelig at en som var verdens mektigste mann har løsningen for en bedre verden når en ikke har ansvar lengere ?

For øvrig er han sikkert en hyggelig fyr, men ikke verdt til å bruke mange kalorier for å se!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer