Ukategorisert

I kveld blir Lars millionær

I kveld avslutter TV Norge Big Brother. Liberaleren kommer med et råtips. Lars Joakim vinner og blir 1 millioner kroner rikere.

Har deltakerne mistet sin frihet i 100 dager i dette svært så omtalte huset ?

Svaret er et soleklart ja. Det er mye de ikke kunne ha gjort. Spesielt gjelder dette ting utenfor huset, ettersom de ikke får forlate denne bunkersen. Likevel har de hatt handlerom til å gjøre omtrent det de ønsker i huset, riktig nok innenfor norske lover og regler, samt med overvåking. Det er likevel frihetsberøvelse å være innesperret på denne måten i 100 dager. Liberalister får trøste seg med at alle har gjort dette frivillig.

Svært mange er imot overvåkning. Likevel har til sammen 12 mennesker sagt ja til å bli fulgt med argus øyner 24 timer i døgnet opp til 100 døgn. Det er rart. Det sier litt om makten penger har. Det må våre premien på 1 millioner kroner som lokker. Jeg håper liberalister aldri hadde sagt ja til en eksperiment. Big Brother er en slags legalisering av overvåkning.

På den andre siden har debatten om dette programmet vært en seier for friheten. Vi har som tv-seere kunne velge om vi ville se Big Brother eller ikke. Alle politikerne som ville regulere dette har dummet seg ut.

Heia Big Brother, så lenge det hele er basert på frihet både for deltakere og tv-seere !

Tags:

Mest lest

Arrangementer