Ukategorisert

Regjeringen med tv-reklame

I valgkampens mest hektiske uker vil landbruksminister Bjarne Håkon Hanssen kjøpe seg TV-reklame for å fronte momskuttet på matvarer, skriver VG.

Det oppsiktsvekkende med denne nyheten er forbudet mot politisk reklame på tv i Norge. Et forbud som støttes og ble støttet av Arbeiderpartiet i stortinget. Nå vil regjeringen benytte seg av sin posisjon og bake inn politisk reklame i ulike snutter.

Skattebetalerne tar regningen på syv millioner kroner for kampanjen som skal toppe seg mellom 25. august og 15. september. Hvis dette oppslaget fra VG er riktig, gir det regjeringen et voldsomt fortrinn i konkurransen om velgerne. De andre partiene bør reagere raskt og voldsomt. Det får være grenser hva en regjering bør ha lov til å gjøre.

Dette er maktmisbruk av værste sort!

Tags:

Mest lest

Arrangementer