Ukategorisert

Ble henrettet i dag

Mannen som sto bak Oklahoma-bomben, Timothy McVeigh (33) ble henrettet med giftsprøyte i ettermiddag.

Dette skjedde i et land som svært mange ser opp til. Et land som skal gå frem som et godt eksempel for andre myndigheter. Det finnes ikke rart at verden sliter med problemer når selv supermakten over alle supermakter ikke klarer å oppføre seg i henhold til for eksempel menneskerettighetene.

Timothy McVeigh burde selvsagt ha fått straff for det grusomme han gjorde, men USA har i dag gått ned på hans nivå med å fullbyrde denne dødsstraffen. Det verste er at det finnes mange flere slike eksempler.

Hvordan myndighetene i USA klarer å reagere på land som skyter hval, når de selv har dødsstraff, er et mysterium. Et mysterium som en enkel mann fra nord slett ikke forstår.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer