Ukategorisert

Arbeiderpartiets nye slagord

Arbeiderpartiet får det ene slaget etter det andre i form av meningsmålinger i ansiktet for tiden. De sliter virkelig i motbakke. Dette vil strategene i partiet gjøre noe med. Derfor lanserte partiet i dag et ny motto eller slagord.

«Arbeiderpartiet – hvis velferd er viktigst». Det er setningen som skal få partiet opp igjen på gallupen, tror partistrategene.

Det nye motto forteller kort og enkelt hva som er galt med partiets politikk. Arbeiderpartiet skal skape så mye offentlig velferd at ingen av områdene fungerer tilstrekkelig. Det offentlige skal liksom ha ansvaret for alt mulig. Det hele skal finansieres gjennom skatter og avgifter. Folk har en følelse av å betale for mye i forhold til hva en får igjen, en følelse som er helt riktig. Derfor burde partiet ha distansert seg fra det slagordet de i dag har lansert. Vi ønsker rett og slett ikke mer velferd. Kast det nye slagordet i søppelkassen og finn på noe nytt, noe som går rett i hjertet på alle som er drittlei av å betale høye skatter og store avgifter. En skikkelig systemomlegging er det som skal til. Det er på tide Arbeiderpartiet innser sin egen begrensning om å ville styre og påvirke våre liv.

Skatt er tyveri – en slik linje må Arbeiderpartiet legge seg på hvis trenden skal snus, selv om et slikt slagord helt klart vi gi Stoltenberg og co en del forklaringsproblem. Det er likevel en ting vi som liberalister ikke trenger å bry oss med.

Mest lest

Arrangementer