Ukategorisert

Ja til øl på stadion

Flere Tippeliga-klubber ønsker å selge øl til publikum under kampene. Klubbene tror publikum tørster etter dette tilbudet.

La klubbene få skjenkebevilling, og dermed mulighetene til å servere øl til publikum. Det er nok mulig klubbene gjør denne saken viktigere enn nødvendig, men ølservering på stadion gir helt sikkert ikke så mange negative ringvirkninger som skeptikerne tror.

Klubbene i Tippeligaen, samt 1. divisjonsklubbene Start og Vålerenga, har gått sammen om å finne ut av hva som kan trekke publikum til arenaene. En undersøkelse viste at omtrent halvparten ønsket alkoholservering under kampene, skriver Dagbladet.

Det er skjenkebevilling på mange baner i utlandet. Det går jo bra. Det forekommer også en del fotballbråk, men alkoholen på stadionene kan ikke få skylden for dette. Tvert imot. Skjenking kan gi mer kontrollert drikking og skape legalt konsum istedenfor alt det illegale som i dag leskes i tørste struper.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer