Ukategorisert

Hvorfor skal alt være så vanskelig?

Norge er et komplisert land å leve i. Vi har en rekke unødvendige lover og regler som må følges.

Både innbyggerne, men kanskje spesielt næringslivet har problemer med dette. Hvorfor i all verden skal det være vanskelig å bygge en garasje på egen eiendom, som ikke er til hinder eller sjenanse for andre, og hvorfor i all verden må befolkningen betale skyhøye avgifter for å få lov til å sette opp et slikt bygg ?

Hvorfor skal staten kreve ulike avgifter for en hamburger som spises på gatekjøkkenet eller tas med hjem ?

Hvorfor skal politikerne blande seg inn i åpningstidene og størrelsene på butikkene, må de hele tiden gjøre alt så utrolig vanskelig ?

De politiske partiene bør gå til valg på et program der målet er å gjøre livet lettere både for næringslivet og befolkningen. Politikerne bør ikke bruke reguleringer der de ikke trengs. Vi ønsker et enklere samfunn, uten altfor mange lover og regler som gjør livet vanskeligere for folk flest.

Gjør livet enklere for folk flest, det bør være et godt valgmotto for politikerne.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer