Ukategorisert

Staten håver inn skattekroner

I dag bringer vi videre en trist nyhet for alle liberalister, men finansministeren er helt sikkert godt fornøyd.

Til sammen 216 milliarder kroner ble betalt inn i skatt i første halvår, viser tall fra Statistisk sentralbyrå. Dette er en økning på 33,5 prosent sammenlignet med i fjor. For Fastlands-Norge har økningen i skatt vært på 13,7 prosent, mens virksomheten på kontinentalsokkelen står for resten.

Hvorfor skal staten ta alle disse pengene fra oss, alt kan ikke forklares med ordet velferd ? Det er moralsk forkastelig å kreve inn så mye skatt som Norge gjør. Det er også fryktelig galt at finansministeren gleder seg over økningen. Vi må få beholde mer av egene inntekter, så får heller staten og kommunene klare seg med et lavere aktivitetsnivå.

Det er viktig å påpeke for folk at politikerne stjeler en stor del av lønna vår. Der har Fridemokratene gjort en god jobb, en jobb som må fortsette.

Skatt er og blir tyveri !

Mest lest

Arrangementer