Ukategorisert

Førerkort, en dyr opplevelse?

Stortingsflertallet har innført moms på kjøreopplæringen. Det betyr dramatisk prisøkning for alle som ønsker å få førerkortet.

Det har bestandig vært dyrt å få førerkort, men den nye momsreformen som finansministeren skryter uhemmet av, har gjort denne tjenesten mye mer kostbar. Det hjelper lite for en 18-åring at osten er blitt noen kroner billigere når prisen på førerkortet har steget dramatisk.

Norge er et land med lange avstander. Svært mange er avhengig av førerkort for å komme til både arbeid, skole og fritidssysler. Da blir det helt galt å straffe disse med å innføre en avgift for denne tjenesten.

Stortingsflertallet har altså gitt velgerne en finger med reduserte matpriser, men tatt hele hånden med å øke andre avgifter. Det er dumt, veldig dumt.

Tags:

Mest lest

Arrangementer