Ukategorisert

Krig mot avgifter?

Gir kampen mot avgifter endelig resultater ?

Det er ting som kan tyde på dette. Dessverre er det stor forskjell på politikerne i en valgkamp og sitt praktiske arbeidet i Stortinget, men også sentrale representanter i Arbeiderpartiet kunne tenke seg å senke avgiftene. Hadde de bare fulgt opp sine løfter.

I en artikkel i Dagbladet står flere AP-politikere frem med den ene avgiften etter den andre som burde reduseres. Dette er gledelige meldinger, men kun for noen få uker siden hadde pipen en helt annen lyd. Dette kan bety to ting. Kampen mot skatter og avgifter gir resultater, eller Arbeiderpartiet har fått panikk og lyver som bare det for å få større oppslutning. Som liberalist er jeg godtroende, og håper på det første, men frykter det siste.

Uansett er signalene om en vilje til å redusere avgiftene positivt å få. Det viser at det nytter å peke på ting som er galt, og våre skatter og avgifter er virkelig gale. Det må de være når til og med Grethe Fossum reagerer.

Skatt er fortsatt tyveri, og avgifter er fortsatt skatt.

Mest lest

Arrangementer