Ukategorisert

1 million burde ha sett

Kylling-stuntet på TV2 sjokkerte, men aldri før har så mange seere benket seg foran «Åpen Post» på NRK.

«Åpen Post» satte seer rekord i går, noe media markerer i dag. Hele 647 000 mennesker så programmet. Noe det såkalte kylling-stuntet til Bård Tufte Johansen må ta æren for. Den samme Johansen har dominert media i flere døgn etter at han kuppet TV2-nyhetene.

En kan mene hva en vil om stuntet og humoren til gjengen i «Åpen Post», men de fikk betaling for god markedsføring. Om det var rett å bryte inn i et direkte innslag på denne måten finnes det mange meninger om. Likevel ligger det noe genialt bak tenkingen til Tufte Johansen.

Media, også Liberaleren, har vært svært kritisk til Torbjørn Jagland. De har presset mannen voldsomt over lang tid. Plutselig blir den samme Jagland syk av det enorme presset. Da stiller mange av de som har kritisert han opp med krokodilleminer foran Rikshospitalet. Så bekymret for partilederens helse. Glemt er alle de kritiske oppslagene som er trykket og sendt gjennom mange måneder. Snakk om dobbelmoral !

Med denne vinklingen blir gimmicken fra «Åpen Post» genial, og Liberaleren forsto den helt klart.

Vi har tidligere vært kritisk til Jagland, noe Peer Aage Pleym Christensen har vært innom flere ganger. Jaglands sykdom retter ikke på det. Han kan og bør kritiseres for mye, og den kritikken bør stå fast selv om han blir syk. Noe Liberaleren helt klart gjør. Andre media burde ha vært like konsekvent.

Jagland og andre politikere lever sikkert under et stort press, i hvert fall i perioder. De har likevel valgt dette selv. Først og fremst med å være politiker helt frivillig, men også gjennom væremåte og handlemåte. Media har rett og slett en plikt å være kritisk. Det må en fortsatt være, selv om enkelte kanskje ikke tåler belastningen det medfører.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer