Ukategorisert

Slipp dopet fritt !

I natt starter de olympiske lekene i USA. I flere uker skal hele verden kose seg med god idrett, men idrett med ulike konkurransevilkår.

Det har allerede vært avsløringer for bruk av doping, før lekene startet. Nye avsløringer er annonsert i kveld. I tillegg kan en frykte flere avsløringer i ukene som kommer. Det er liten tvil om at ikke alle blir oppdaget for såkalt juks.

Liberaleren har tidligere tatt til ordet for frislipp også på dette området. Det er kun på denne måten alle aktørene kan få like konkurransevilkår på. Så lenge ikke alle ”juksemakerne” blir tatt, er et frislipp eneste måte å gjøre det på. Det å ta alle er fullstendig umulig.

Liberaleren har også stor forståelse for de som stiller spørsmålet om hva doping er. Er det bare å tilføre kroppen ulovlige midler, eller er det bruk av for eksempel høydehus, som i dag er lov og blir benyttet av svært mange norske utøvere. Et frislipp vil fjerne spørsmålstegnet mange stiller. Det vil bli like konkurransevilkår, og det må være det store poenget i alle former for konkurranser.

For øvrig ønsker vi både aktørene og publikum lykke til med de olympiske lekene. Måtte de beste vinne, uansett nasjonalitet.

Tags:

Mest lest

Arrangementer