Ukategorisert

Slipp dopet fritt !

I natt starter de olympiske lekene i USA. I flere uker skal hele verden kose seg med god idrett, men idrett med ulike konkurransevilkår.

Det har allerede vært avsløringer for bruk av doping, før lekene startet. Nye avsløringer er annonsert i kveld. I tillegg kan en frykte flere avsløringer i ukene som kommer. Det er liten tvil om at ikke alle blir oppdaget for såkalt juks.

Liberaleren har tidligere tatt til ordet for frislipp også på dette området. Det er kun på denne måten alle aktørene kan få like konkurransevilkår på. Så lenge ikke alle ”juksemakerne” blir tatt, er et frislipp eneste måte å gjøre det på. Det å ta alle er fullstendig umulig.

Liberaleren har også stor forståelse for de som stiller spørsmålet om hva doping er. Er det bare å tilføre kroppen ulovlige midler, eller er det bruk av for eksempel høydehus, som i dag er lov og blir benyttet av svært mange norske utøvere. Et frislipp vil fjerne spørsmålstegnet mange stiller. Det vil bli like konkurransevilkår, og det må være det store poenget i alle former for konkurranser.

For øvrig ønsker vi både aktørene og publikum lykke til med de olympiske lekene. Måtte de beste vinne, uansett nasjonalitet.

Tags:

Comments are closed.

Fra arkivet

 • Ja til bompengerJa til bompenger
  Bompenger er en rettferdig måte å finansiere veier på.
 • Fritt kjøtt!Fritt kjøtt!
  Labkjøtt. Kunstig kjøtt. Syntetisk kjøtt. In vitro-kjøtt. Alternativt kjøtt. Etisk kjøtt. Eller bare framtidens “kjøtt”?
 • Liberalister bør være globalisterLiberalister bør være globalister
  Nasjonalisme er en form for kollektivisme. Derfor bør liberalister være globalister.
 • Vår individualistiske velferdsstatVår individualistiske velferdsstat
  Ideen om at individualisme og kollektivisme er to motsetninger, som er fiender med hverandre, er feil. La oss tenke på kollektivet også!
 • Telling vi ikke likerTelling vi ikke liker
  Samfunnet har tatt inspirasjon fra dyrene i eventyret om den tellende geitekillingen. Lar du deg forbanne over å bli telt?
 • I møte med fiendenI møte med fienden
  Jeg har sett en svært god film om amerikanske høyreekstreme. Jeg deler her noen av mine tanker.
 • Bærekraftsmålene – klima som den store samlende sak?Bærekraftsmålene – klima som den store samlende sak?
  Klima og miljø er del av bærekraftsmålene. Hvordan skal dette samle menneskeheten? Og hvordan var det nå med rettsstaten? Siste og fjerde del av en artikkelserie om bærekraftsmålene – med en oppsummering.