Ukategorisert

Privat initiativ i påskefjellet

Det er private krefter som er drivkraften i hjelpearbeidet mange skal nyte godt av den neste uken på ”påskefjellet”.

I dag skal Liberaleren gi ros og varme tanker til alle som bruker private penger og tid til å hjelpe andre i nød. Vi tenker på alle som ofrer sin egen fritid til å være i beredskap i ”påskefjellet”. I dag er det mange som akkurat nå sitter i beredskap og venter på å få lov til å hjelpe deg. Folk som ofrer imponerende mye av seg selv.
Uten disse folkene hadde påsken ikke vært så fin som den er. Det er betryggende å vite at beredskapen er på topp.

Ildsjeler skal en sette pris på, uansett om det er folk som driver dugnadsarbeid i idrettslag eller Røde Kors. Ildsjelene har utrolig mye å si. Det er vanskelig å sette en verdi på all dugnadsarbeidet som gjøres, for eksempel i påskeberedskapen.

Hvis vi skal få hjelpe ildsjelene med noe, må det være å påvirke politikerne til å gjøre livet lettere for alle organisasjonene, som vi er blitt så avhengig av. De bør få bedre rammevilkår. Ikke med subsidier, som sosialistene løser alt med. Nei, la politikerne gjøre det enklere å ta inn penger for disse organisasjonene. Senk avgifter, gjerne arbeidsgiveravgiften. Det er flaut å tenke på at Røde Kors må betale arbeidsgiveravgift for å ha folk ansatt for å hjelpe oss i påskefjellet, når vi trenger det som mest. Ja, flaut er ordet.

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer