Ukategorisert

En fargerik aksjon

Den årlige demonstrasjonen for avkriminalisering av cannabis har fått politiets godkjennelse. Vi ber allerede nå alle om å sette av denne dagen, som er 4. mai.

Det har vært en vis spenning om politiet ville tillate marsjen. I år 2000 var det et sabla liv med masse bråk og slåssing. Det aller meste må nok politiet ta ansvaret for. Fjorårets marsj gikk av stabelen uten noen former for problemer. Det har organisasjonen, Normal, som er initiativtaker til marsjen fått belønning for nå. Årets tillatelse gikk igjennom uten noen betenkeligheter.

Denne årlige aksjonen er viktig. Først og fremst fordi den setter fokus på den utrolige tåpelige narkotikalovgivningen. Organisasjonen Normal engasjerer også mennesker en ikke er vant med å se demonstrere. Det skaper engasjement og debatt. Det er viktig for et hvert samfunn.

Liberaleren ønsker lykke til med årets marsj, og ber alle liberalister om å sette av dagen for å markere en reform for marihuanalovgivningen. Lykkeønskninger sendes Normal.

Tags:

Mest lest

Arrangementer