Ukategorisert

Jan, gi deg !

I løpet av helgen skal stortingsrepresentant, Jan Simonsen, fremføre en sang om Carl I Hagen, en sang der Hagen blir ærekrenker så det holder.

Det er Dagbladet som vier hele forsiden sin til denne saken i dag. En førsteside som helt sikkert selger aviser. Krangelen mellom Simonsen og Hagen har dessverre blitt godt stoff.

Liberaleren har ikke mye sans for Carl I Hagen. Først og fremst fordi han ikke er en våpendraker for liberalistiske tanker, heller tvert imot. Likevel har vi ikke hat mot han, noe Jan Simonsen tydeligvis har. Hver gang representanten Simonsen har vært i media siden utmeldelsen, eller eksklusjonen om du vil, har det vært med drittkasting mot partiformannen. Det tjener ikke Simonsen på. Han burde prøve å bruke stortingstiden sin til seriøst arbeid, gjerne med saker Liberaleren er glad i.

Sangen Simonsen og hans gruppe skal fremføre i helgen er langt over streken for en stortingsrepresentant. Selvsagt bør han ha friheten til å gjøre det han gjør, men det hadde vært tøffere å markere seg med egene saker og egen politikk. Alle vet at Jan er dyktig nok til å gjøre akkurat det.

Jan Simonsen, glem Fremskrittspartiet og Carl I Hagen. Bruk tiden du har igjen på Stortinget til noe fornuftig, gjerne en kamp for liberale saker.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer