Ukategorisert

Jan, gi deg !

I løpet av helgen skal stortingsrepresentant, Jan Simonsen, fremføre en sang om Carl I Hagen, en sang der Hagen blir ærekrenker så det holder.

Det er Dagbladet som vier hele forsiden sin til denne saken i dag. En førsteside som helt sikkert selger aviser. Krangelen mellom Simonsen og Hagen har dessverre blitt godt stoff.

Liberaleren har ikke mye sans for Carl I Hagen. Først og fremst fordi han ikke er en våpendraker for liberalistiske tanker, heller tvert imot. Likevel har vi ikke hat mot han, noe Jan Simonsen tydeligvis har. Hver gang representanten Simonsen har vært i media siden utmeldelsen, eller eksklusjonen om du vil, har det vært med drittkasting mot partiformannen. Det tjener ikke Simonsen på. Han burde prøve å bruke stortingstiden sin til seriøst arbeid, gjerne med saker Liberaleren er glad i.

Sangen Simonsen og hans gruppe skal fremføre i helgen er langt over streken for en stortingsrepresentant. Selvsagt bør han ha friheten til å gjøre det han gjør, men det hadde vært tøffere å markere seg med egene saker og egen politikk. Alle vet at Jan er dyktig nok til å gjøre akkurat det.

Jan Simonsen, glem Fremskrittspartiet og Carl I Hagen. Bruk tiden du har igjen på Stortinget til noe fornuftig, gjerne en kamp for liberale saker.

Comments are closed.

Fra arkivet

 • Fremtiden verken kan eller bør planleggesFremtiden verken kan eller bør planlegges
  Offentlige myndigheter er uegnet til å planlegge fremtiden. Noen ganger er offentlig intervensjon giftigere enn en slange. Derfor bør markedet reguleres minst mulig.
 • Den gale kongen og hans lege – og en revolusjon ovenfraDen gale kongen og hans lege – og en revolusjon ovenfra
  Johann Friedrich Struensee gjennomførte en revolusjon i Danmark-Norge. Fra toppen av det dansk-norske eneveldet. Han ble henrettet 28.april 1772, for majestetsfornærmelse.
 • DødsstraffDødsstraff
  Den mest fundamentale straffemetode blir stadig mindre brukt. Hvorfor er dødsstraff galt?
 • Gi en liten gave til LiberalerenGi en liten gave til Liberaleren
  Vi trenger Liberaleren som et sterkt talerør for den liberale høyresiden. Her er en mulighet til å hjelpe oss.
 • Jeg ønsker null skattJeg ønsker null skatt
  Skatt er urettferdig og aksepteres dessverre fordi det er så vanlig og nødvendig for velferdsstaten.
 • En inni hampen stor feilEn inni hampen stor feil
  Føleri, antagelser, skråsikkerhet og dogmatisme - kan det være politikerne ikke alltid baserer beslutningene sine på kunnskap?
 • Vekk med kontanter?Vekk med kontanter?
  Er det virkelig så enkelt at kontanter bare er en bakstreversk museumsgjenstand?