Ukategorisert

Har media skylda ?

Lars Sponheim mener mediene må ta skylden for harry-utspillene hans.

Lars Sponheim må få lov å mene hva han vil, også at media har skylda fordi han virker nokså ”teit” noen ganger. Likevel er det ikke tilfeldig at media har gjort han til et politisk mobbeoffer.

Media må få lov å vinkle sine oppslag slik de vil. Noe de også gjør, og dagens oppslag med Lars Sponheim, virker han litt oppgitt mot vinklingen av ”harry oppslagene”. Han mener heldigvis ikke at media skal kontrolleres. Tvert imot. Det er positivt.

Likevel er det neppe tilfeldig at Sponheim er blitt et politisk mobbeoffer. Altfor ofte blir hans utspill oppfattet som teite. Hans opptreden og uttalelser gjør at media kan kose seg og leke med ordene hans. Selvsagt gjør de det, spesielt når stoffet selger.

Sist Lars Sponheim var statsråd, hadde VG en serie de kalte ”Dagens Sponheim”. Det bør fortelle alt. Det bør også gi visse varselsignaler til lederen av Venstre, at hans væremåte må endres. I hvert fall hvis han skal unngå i bli fremstilt som en idiot gang på gang. ”Dagens Sponheim” er heldigvis blitt borte, men serien er erstattet med ”Harry”.

Med enklere virkemidler kan Lars Sponheim unngå å bli fremstilt på en gal måte. Han må selv ta ansvaret for å ta disse virkemidlene i bruk.

Mest lest

Arrangementer