Ukategorisert

Tragisk

Når Big Brother endelig får det til å fungere med litt sex og fyll på skjermen til et par hundre tusen nordmenn reagerer Statens Mediaforvaltning. Tragisk er vår kommentar.

Det er organisasjonen ”Barnevakten” som reagerer på gårsdagens sending fra bunkersen.

”Barnevakten” ønsker å hjelpe foreldre til å ta vare på barna sine i møte med media. Organisasjonen har reagert på at TVNorge sender sex- og fyllescener midt i leggetida, og dermed skaper unødig stort press på foreldrene.
Maken til idiotisk argumentasjon skal en lete lenge etter. La oss først ta for oss nyhetene, for eksempel i både TV2 og NRK. De må være betydelig verre for små barn enn leken som foregår i Big Brother bunkersen. La oss heller ikke glemme de utenlandske tv-kanalene, som ikke går innunder norsk lov. En kan liksom ikke nekte folk kabel-tv eller parabolanlegg fordi det finnes kanaler som satser på underholdning som ikke er direkte barnevennlig, kan en del ?

Det verste er at loven tillater en klage fra ”Barnevakten”.
Ifølge kringkastingsloven er det ikke lov å sende sex-, fylle- og voldsscener som virker skadelig på mindreårige før kl. 21.00.
Denne loven er en av mange som kan kalles for dum. En kan nesten mistenke politikerne for å fattet den i fylla. Heldigvis vet vi bedre. Skal kringkastingsloven følges til punkt og prikke, kan vi vinke farvel til nyhetssendinger, filmer og serier. Det aller meste som sendes dreier seg om vold, i en eller annen form. Det er på tide politikerne går igjennom regelverket for å liberalisere det. Vi som forbrukere av underholdning må selv få bestemme hva som er best for oss og våre barn.

”Barnevakten” har tatt for seg bare én sending – fra skjærtorsdag 28. mars – og påpekt hele sju brudd på «vannskillet». Etter at TVNorge nylig kringkastet de hete sexscenene av Remi og Monica, har denne organisasjonen høyst trolig en scene til på fylista.
Tragisk, sier vi.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Erik
Jan Erik
20 years ago

Det burde jo selvfølgelig vært privat eiendomsrett som skulle bestemt hvem som kunne kommet og gått hvor og i hvilke land. Men slik er det ikke, de fleste av innvandrerne som kommer til Norge i dag får utbetalt sosial-penger, dvs penger som er stjålet fra deg og meg. Jeg vil selvfølgelig ikke åpne dørene for fri innvandring så lenge innvandrerne som kommer kan gjøre krav på de lovgitte «rettighetene» de har. (Da tenker jeg på sosial penger, leilighet, barnehageplass osv.) Ja til fri innvandring, men ikke så lenge det pålegger de som virkelig skaper verdier her i landet enda større… Read more »

Bent Johan Mosfjell
20 years ago

Jeg synes denne kommentaren underkjenner individuelle rettigheter til fordel for kortsiktig økonomisk gevinst. prøv å bytte ut «innvandring» med «barnefødsler» og «innvandrere» med «barn»! Hvorfor skal folk få lov til å føde barn som de vil, da disse barnenes barnetrygd, barnehageplasser og skolegang fører til økte skatter for meg?
Ganske enkelt fordi det å føde barn ikke krenker andre menneskers rettigheter. På lik linje med å krysse en landegrense. At noen innfører krenkende sosialhjelp eller krenkende barnetrygd, gir oss ingen rett til å bruke dette som argument for å hindre barnefødsler eller innvandring. Onde sirkler må brytes, ikke følges!

Fra arkivet