Ukategorisert

Sosialdemokratiet utvikles

Fremskrittspartiet burde ha diskutert liberalisme. Isteden ønsker de å videreutvikle sosialdemokratiet.

I helgen er det landsmøtet i Fremskrittspartiet. Et parti som er svært fornøyd med egen innsats. Spesielt meningsmålingene gleder delegatene, noe som er forståelig. De vil bruke denne helgen til indremedisin, for å gjøre seg klar til både kommune – og fylkestingsvalget neste år, men også neste stortingsvalg. Regjeringen er skyteskive for landsmøtet, i hvert fall vis en skal ta formannens åpningstale på alvor.

Fremskrittspartiet bruker årets landsmøte som et politisk verksted. Et verksted der liberalisme burde ha vært debattert. Istedenfor videreutvikles sosialdemokratiet med økte offentlige utgifter til veier, helse, forsvaret osv. Ei lang, veldig lang liste over mer statlig innblanding. For en liberalist gjør det vondt å se den retningen Fremskrittspartiet har tatt. I tillegg til gode sosialdemokratisk tanker sper de på med strengere kriminalpolitikk og avsky mot dagens innvandringspolitikk, som de mener er altfor liberal.

Dette landsmøtet er nok god medisin for partitoppene i Fremskrittspartiet. For oss liberalere er det hele nesten en katastrofe. Hvem skal redusere statlig makt og statlig innblanding når ikke en gang landsmøtet i Fremskrittspartiet tør ta debatten ?

Når et offentlig servicekontor er den store saken for mange av delegatene på dette landsmøtet, taler det meste for seg selv.

Mest lest

Arrangementer