Ukategorisert

Gratulere med dagen

Norges Fotballforbund fyller 100 år i dag. Liberaleren gratulerer med dagen.

Det er en viktig organisasjon som i dag markerer sin 100-års dag. Siden den spede begynnelse for 100 år siden har Norges Fotballforbund vokst kraftig både i innhold, men også i størrelse. NFF er en av Norges viktigste frivillige organisasjoner. Ufattelig mange frivillige dugnadstimer ligger bak jubilanten.

Norges Fotballforbund har gjort mye godt. Bare de siste årene har de hatt en aktiv kamp for fargerikt fellesskap. I et land med masse fremmedfrykt gleder det en liberalist sitt hjerte. Fotball har også gitt en felles arena uansett for alle, uansett om man er fattig eller rik eller stor eller liten. Det skal en gi NFF ros for.
Norges Fotballforbund har også gitt folket nasjonalisme. En gudsdyrkelse av det norske flagget og norske farger. Det er helt klart en av ulempene med aktiviteten til NFF. Hvor mange svensker har ikke fått høre norske gloser på grunn av landskampene mot Sverige ? Nasjonalisme er et problem. Det må også fotballfolket ta inn over seg.
Liberaleren lover å glemme det negative i dag, og gratulerer NFF med dagen.

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer