Ukategorisert

Ari brukes politisk

Kommunepolitikerne i Trondheim bruker prinsessebryllupet for alt det er verdt politisk. Kanskje ikke så rart, men det brukes på en uærlig måte.

Politikerne i Trondheim diskuterer så fjæra fyker. Diskusjonen dreier seg om prinsessebryllupet og småpenger. Ja, vi tør si småpenger.

Det må ikke herske tvil. Liberaleren er imot enhver sløsing av andre sine penger. Derfor tør vi bruke mottoet ”skatt er tyveri”. Vi mener det også helt oppriktig. Likevel kan vi ikke annet enn å le av den økonomiske krangelen som foregår i Trondheim.

Som vert for bryllupet til prinsessen og Ari Behn, må kommunen være med å betale deler av festen. Flertallet, med Høyre i spissen, har gått inn for en ”egenandel” på 3 millioner kroner. Arbeiderpartiet ønsker å bruke 1 million. Arbeiderpartiet blåser denne forskjellen opp noe enormt. For 2 millioner kan en vist redde alt som er galt i byen. Alt fra barnehager til eldreomsorgen. Det er selvsagt tull. 2 millioner for en by som Trondheim er småpenger, faktisk brødsmuler. Saken blåses opp for å ri folkehesten, som mener politikerne sløser for mye med offentlige midler.
Vi er enig i sløsingen, men det får være grenser på ordkrigen.

Arbeiderpartiet skulle ha fått vår sympati dersom de var imot hele bryllupet, faktisk imot hele monarkiet. Det er slik Liberaleren tolker argumentasjonen om de 2 millionene det nå bråkes om. Vi har sagt det før, og gjentar det gjerne. 2 millioner er småpenger. Istedenfor å bråke om smulene, burde de ha vært prinsipiell og stilt spørsmålet om hele monarkiet eksistens og dermed også den omtalte festen. Det ville ha vært modig, men isteden baker de alt inn i sin sedvanlige politiske feighet.

Politikk er et råten spill !

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer