Ukategorisert

Blitz anmeldt for alkoholservering

Blitz er anmeldt for blant annet ulovlig skjenking av alkohol. Utrolig dumt av Oslo kommune.

Byråkratene i Oslo kommune kan neppe være så naiv. De aller fleste har i alle år skjønt at det drikkes og skjenkes alkohol i Blitz-huset. Å tro noe annet er å tro på julenissen.

Blitz er nå anmeldt for å skjenke ulovlig, bryte støyforskriftene og brutt avtalen med kommunen, som visstnok har som hovedmål at dette tilbudet skal være helt rusfritt.

–Her setter Blitz kroken på døra for seg selv. De bryter støyforskriftene, forstyrrer naboene og skjenker ulovlig. Blitz har selv provosert frem anmeldelsen ved å skjenke ulovlig. Dessuten har de holdt bystyret for narr. Jeg ser svært alvorlig på det, sier byråd for næring og byutvikling, Ann Kathrine Tornås til Aftenposten.
Hvis politikerne har trodd dette tilbudet var rusfritt, da er konklusjonen at de lever på en helt annen planet enn oss andre.

Liberaleren har ingen ting imot at alkohol selges i Blitz-huset. Tvert imot. Har noen disposisjonsrett over en eiendom eller forretningsbygg, bør det være tillatt med alkoholservering. Alkohol er tross alt ikke djevelens drikk, men en helt lovlig vare som nytes av de aller fleste, ofte i festlig lag. Det må også blitzere få lov til, selv om kommunen føler de har sitt på det tørre med den såkalte avtalen med dette miljøet.
Er de tillatt med et Blitz, må en også tillate alkoholservering i Blitz-huset. Enkelt og greit.

Liberaleren kan komme på mange tanker som er mye verre om Blitz enn litt ølservering i Blitz-huset. Det tror vi også alle andre kan.

Det er sikkert noen av leserne som reagerer på at Liberaleren ikke støtter tanken om skjenkebevilling for servering av alkohol. Vi har ikke sans for bevillinger og syns tanken om politiske reguleringer på dette området er tull.

Mest lest

Arrangementer