Ukategorisert

Ikke la deg registrere

Forsvaret registrerer soldater som har prøvd narkotika uten at soldatene får vite om det. En fryktelig og helt unødvendig ordning.

Når soldater starter førstegangstjenesten, blir de spurt av militært personell om de har brukt narkotika. Landstillitsvalgt Odd Are Tveit sier til NRK at Forsvaret tar vare på svaret.
Helt unødvendig av forsvaret å ta vare på svarene. I tillegg ulovlig å arkivere disse. Liberaleren kan ikke skjønne noe annet.

Vi oppfordrer alle som skal gjennomføre sin militære tvangstjeneste om å nekte å svare på dette spørsmålet. Forsvaret bør ha liten interesse av å vite din holdning til narkotika eller rus generelt. Det er pussig at de ikke spør om alkohol også. Så vidt vi kjenner til, er dette et større ”problem” enn narkotika.

Hvis du likevel må svare på spørsmål om narkotika, kan det være lønnsomt med en hvit løgn. Liberaleren har slett ikke sans for folk som er uærlig, men sannsynligheten er stor for at det kan lønne seg denne gangen. Din tjeneste kan bli verre enn den trenger å være, dersom forsvaret ikke liker dine holdninger til narkotika.

Når ungdommens bruk av narkotika registreres av forsvaret, er det sikkert registrering av andre ting også. Det tenker vi med skrekk og gru på.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer