Ukategorisert

Bastesen venter – ingen katastrofe

Kystpartiets Steinar Bastesen utsetter sitt politiske comeback etter råd fra legene.

En av fargeklattene i norsk politikk har vært borte lenge på grunn av sykdom. Steinar Bastesen fikk i fjor et alvorlig slag, som har holdt han borte fra politikken. Norsk politikk har overlevd også uten Bastesen.

Liberaleren innrømmer at også vi lar oss sjarmere av Bastesen som person. Han er morsomt og har et fargerikt språk. Det kan hende det er sunt for den generelle politiske interessen at en slik person er med i samfunnsdebatten. Likevel nøler vi ikke med å fortelle at vi er motstander av hans politikk. Bastesen eier ikke prinsipper, hvis vi likevel skulle ta feil er prinsippene godt gjemt. Han har siden han ble valgt inn fra Nordland benken ikke vist antydninger til prinsipiell tenkning.

Media har slått stort opp at Bastesen sitt ”comeback” lar vente på seg. Liberaleren er av den mening at det ikke gjør noe. Politisk har Steinar Bastesen svært lite å bidra med, selv om han helt sikkert er en hyggelig fyr. Det er faktisk tankevekkende at en person som har vært dødssyk gjør alt han kan for å komme tilbake til rikspolitikken.

Vi liker ikke Bastesen sin politikk, men er selvfølgelig glad for at Bastesen er blitt frisk igjen. Vi konstaterer likevel at norsk politikk har overlevd også uten Kystpartiet sin leder, men utfra mediaomtalen Bastesen får, kan det se ut som vi er alene om det.

Mest lest

Arrangementer