Ukategorisert

Betalt medlemskontigenten ?

Har du betalt medlemskontigenten til FRIdemokratene ? Liberaleren ønsker ikke å gi deg dårlig samvittigheten, men også et liberalistisk miljø er avhengig av inntekter.

For en tid tilbake ble medlemskontigentene fra FRIdemokratene sendt ut. Mange har betalt, men fortsatt er det mange som ikke har benyttet seg av giroen. Liberaleren slår mer enn gjerne et slag for medlemskontigenten i FRIdemokratene.

Det er viktig å ha en oppegående liberalistisk organisasjon, også her i Norge. Mer enn noen ganger trenger vi som er liberalister en som taler vår sak. FRIdemokratene vil gjerne våre den stemmen.

FRIdemokratene jobber nå med en modell som skal gjøre organisasjonen mer synlig i media. Det vil på sikt gi resultater, både for organisasjonen, men også for liberale løsninger vi ønsker så sterkt.
FRIdemokratene jobber nå med høstkonferansen, som nok en gang kommer til å bli kjempe bra.
FRIdemokratene jobber nå med å videreutvikle sin webside, et viktig talerør for å lufter meninger.
FRIdemokratene jobber nå med å få større fart på boksalget. Med noen få, men viktige grep kan liberalistisk litteratur bli spredd på en bedre og ikke minst langt mer økonomisk måte enn det som er tilfelle i dag.

Vil du være med på jobben, betal din medlemskontigent !

Mest lest

Arrangementer